недеља, 24. новембар 2013.

Black elegance

Praznici nam stižu,parznici nam stižu :)
Mraz,sneg,crveni nosići,dugi kaputi,moderne kape i trendy nokti. Topao dom,vruć čaj,omiljeni,crveni,vuneni džemper,dobra knjiga i udoban kauč. Jelka do plafona,pokloni i porodica. Aaaa,mislim da zimska čarolija može da počne :)
Istina je zapravo da nisam neki ljubitelj zime,pogotvo od kad traje do maja meseca -.- .
Mrzim lapavicu,vodeni sneg, ispucale ruke (prezirem rukavice ) i konstantan boravak u kuci,jer ipak toplini stana zimi,nista ne moze da parira. No,dobro,volela je ja ili ne, ipak ne mogu da je dočekam. Tačnije jedva čekam da okitim stan i da se izludujem 31.decembra . Sva ta euforija i iščekivanje je počelo od juče,kada sam odradila svoje nokte za svoj prvi kolokvijum ove godine :). Kada sam ih završila i zagledala se u njih ,toliko su me podsetili na novogodišnje veče,elegantne cocktail haljine,konfete,okićen grad,vatromet...ma na Novu godinu jednom rečju. :)
Zato mislim da bi ovaj elegantni nail design, mogao da bude prvi predlog kako da vaši nokti izgledaju u najluđoj noći. U zavisnosti od želje,potrebe,stava,mogućnosti,ovaj design se da raditi na svakoj dužni nokta,a ni oblik nije toliko bitan,jednako će dobro izgledati na svim, bilo da volite kockaste,špicaste,ovalne,prave...
Black power sa dodatkom šljokica,ne može da omane ;).